Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

31/10/07

Η νέα εφημερίδα "Μήνυμα για όλους"

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας "Μήνυμα για όλους". Δείτε το εδώ, διαβάστε το και αναζητήστε το σε χαρτί κανονικά τυπωμένο.

σελίδες 1-7

σελίδες 8-9

σελίδες 10-16

Για να διαβάσετε την εφημερίδα
είναι απαραίτητο να έχετε στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα "άκρομπατ". Πηγαίνετε με τον κένσορα πάνω στα μαύρα κουτάκια, και "χτυπήστε" δύο φορές για θα απολαύσετε ολόκληρη την εφημερίδα σε φυσικό μέγεθος και με τα χρώματά της από το γραφείοή από το σπίτι σας.
Αν θέλετε να γραφτείτε συνδρομητής, τηλεφωνήστε στο 6944668923 (Δημήτρης Καττής) με 10 ευρώ το χρόνο θα μπορεί να έρχετε σπίτι σας. Αξίζει να ενισχύσουμε οικονομικά αυτή την αξιόλογη προσπάθεια.
Και φυσικά δείτε τη δύναμη που έχει και γράψτε κι εσείς. Κάθε ξεχωριστή φωνή έχει την αξία της. Δοκιμάστε το. Η ύλη για το επόμενο τεύχος κλείνει μέχρι τις 25 Νοεμβρίου. Μπορείτε και στο e-mail του Blog που γράφεται στην πρώτη σελίδα, επάνω αριστερά, nikosth2004@yahoo.gr να τα στείλετε κι εμείς θα τα προωθήσουμε στη Συντακτική Ομάδα. Kαλό θα ήταν να σημειώσετε αν το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι μόνο για την εφημερίδα ή αν μπορούν να δημοσιοποιηθούν και από εδώ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...