Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

27/3/08

Νότια Κρήτη 2008


Λίγο πιο δίπλα από την Αγία Παρασκευή, εκεί κοντά στο Κεραμέ είναι ο Πλακιάς... Δείτε τι ομορφιά! Να ήτανε έτσι και οι ψυχές των ανθρώπων...

Ποιος ορίζει αυτό τον τόπο; Ποιος προστατεύει τις ιδιοκτησίες μας;
Ασύδοτος βοσκός ο φόβος και ο τρόμος μιας ολόκληρης περιοχής. Κράτος εν κρατεί, που ο νομός του κράτους δεν έχει καμιά σημασία, εκεί που οι άνθρωποι δεν τολμούν να σηκώσουν κεφάλι γιατί φοβούνται αντίποινα.
Η ανάπτυξη της Αγίας Παρασκευης, ενός παραδοσιακού νεοσύστατου οικισμού, εξαρτάται από την παρουσία και τις διαθέσεις του βοσκού Κωνσταντίνου Κόκκινου, ο οποίος λυμαίνεται με κοπάδια προβάτων την περιοχή, χωρίς να λογαριάζει ότι δεν είναι πλέον χωράφια, αλλά οργανωμένες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις κτισμένες με κόπο και δάνεια.
Το ποτήρι ξεχείλισε. Το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου ο ξενοδόχος Διγενής Κυριάκος προσπάθησε να αποτρέψει την εισβολή του κοπαδιού στον περιαύλιο χώρο του ξενοδοχείου. Ο ασύδοτος βοσκός πηδώντας την περίφραξη του ξενοδοχείου, και χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα κατάφερε επανειλημμένα χτυπήματα στον εκπλαγέντα και μη αντιδράσαντα ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Πήγασος». Το επεισόδιο θα είχε ακόμα δυσμενέστερη εξέλιξη αν δεν προσέτρεχαν σε βοήθεια του θύματος, αλλοδαποί πελάτες του ξενοδοχείου. Αυτό το γεγονός ήταν η αιτία που ο θρασύς βοσκός εγκατέλειψε το θύμα του με κατάγματα και στα δύο χέρια και δεν τον αποτελείωσε.
Πότε επιτελούς η Πολιτεία θα μας προστατεύσει;
Διγενής Κυριάκος
Μπριλλάκης Κωννος
Νικολιδάκης Κωννος
Leeman Francoise
Alan Smith
Παπαδάκης Μανώλης
Δημητρακάκης Γιώργος
Στεφανάκης Μιχάλης
Πελεκανακης Αιμίλιος
Παπαδάκης Γιώργος
Ταουσιάνης Κωννος
Right Jo
Παπαδάκης Ευάγγελος
Νικολιδάκης Νικόλαος
Στογιάννος Μιχάλης
Κουδουράκης Ευτύχιος
Νικολιδάκης Μανώλη
Καδιανάκης Γιάννης
Παπαδάκη Ευγενία
Παπαδάκης Αλέξανδρος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...