Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

4/4/08

Νέο κλάμπ για τον Προαστιακό-Δείτε το


Η πρώτη σελίδα όπως φαίνεται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κάντε ένα κλίκ πάνω στην εικόnα να σας οδηγήσει στη διέυθυνση του site.

Ένας δικός μας,
άνθρωπος ο Δημήτρης Νέζης που παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό το ζήτημα του Προαστιακού αποφάσισε να κάνει άνοιγμα στο internet με τη δημιουργία ενός Κλάμπ στον Patfinter για το Προαστιακό Σιδηρόδρομο. Δεν πάει ούτε μια εβδομάδα που το ξεκίνησε και έχει πολύ καλή επισκεψιμότητα.


Στο σημείωμα του, κάνει έκκληση σε όσους έχουν υλικό και φωτογραφίες να τις στείλουν για να εμπλουτιστεί κι άλλο. Τον καλωσορίσουμε στην ηλεκτρονική ενημέρωση και του ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδος ο δρόμος του.


Δείτε το και γίνετε μέλη του κι εσείς. Ότι γίνετε για την ενεργοποίηση των κατοίκων σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα είναι καλοδεχούμενο.



Απόψε στις 7, η Συντακτική Επιτροπή


Μην ξεχάσετε σήμερα στις 7 το απόγευμα ότι έχουμε Συντακτική Επιτροπή στα 144-163 προκειμένου να ολοκληρώσουμε τα κείμενα για το καινούριο τεύχος του «Μηνύματος για όλους». Στόχος να έχουμε πριν από το Πάσχα το νέο φύλλο στα χέρια μας. Ας είμαστε συνεπείς στην ώρα και τις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...