Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

16/10/08

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ!

Προς όλους αυτούς τους ανώνυμους που γράφουν και φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα ( είσαστε τόσο σίγουροι για το δίκιο σας, γιατί ανησυχείτε;) σας δηλώνω ότι θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και να συζητήσουμε με τον οποιονδήποτε αρκεί να έχει τα κότσια να γράψει επώνυμα όπως γράφουμε και εμείς, και 'δω και στο εφημεριδάκι που βγάζουμε. Δεν καταλαβαίνω την απώλεια της ψυχραιμίας σας, εμείς ανοίγουμε ένα διάλογο και εσείς μας αποκαλείτε όχλο, αδαείς και 'γω δεν ξέρω τι άλλο και μιλάτε σαν "Μαρίες Αντουανέτες" για τους γείτονές σας.
Μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας. Διευκρινίζω ότι αυτό το σχόλιο αφορά τους "ανώνυμους" ή αλλιώς σύγχρονους διαδυκτιακούς κουκουλοφόρους!
 Όσο για τα υπόλοιπα θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα των κατοίκων να αντιδρούν για οτιδήποτε τους ανησυχεί. Ακόμη και όταν φοράει τον μανδύα του νόμιμου.
Τώρα αν έχει γίνει κάποιο λάθος δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να επανορθώσουμε. Το έχουμε αποδείξει και αυτό.
Μόνο κοιτάξτε τα στοιχεία σας να είναι όντως ατράνταχτα και όχι σαν του εκπροσώπου της Cosmote που προσπάθησε να μας πείσει για το άδικο των αντιδράσεών μας και αφού, εμείς οι αδαείς, του θέσαμε κάποια ερωτήματα κατέληξε να μας πει "Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά τόση μόλυνση έχουμε, λίγη παραπάνω πόσο πιο πολύ θα μας βλάψει;" Ούτε και των αρθρογράφων υπερασπιστών των κεραιών κινητής τηλεφωνίας (είτε επιστήμονες είναι είτε όχι) που στους επιλόγους τους καταλήγουν ότι χρειάζεται να περάσουν κάποια χρόνια για να δούμε αν βλάπτουν ή όχι (να γίνουμε πειραματόζωα δηλαδή!), αφού και αυτοί μιλάνε με υποτιμητικό τρόπο σε όσους αντιδρούν ( και σε επιστήμονες). Και βεβαίως σε καμιά περίπτωση δεν παίρνουν την ευθύνη να πουν ότι όντως οι κεραίες δεν βλάπτουν 100%!  Αν εσείς είσαστε τόσο σίγουροι αποδείξτε το αντί να βρίζετε.
Εδώ είμαστε να συζητήσουμε τα πάντα και αν χρειαστεί να ζητήσουμε και συγγνώμη.
Με όνομα όμως! Όχι κρυμμένοι πίσω από τις οθόνες.

Δημήτρης Νέζης μέλος της συντακτικής ομάδας του "Μηνύματος"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...