Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

9/1/08

Σκληρές ταξικές διαφορές…


Έφτασε στο e-mail μας από τη Γιόλα Αθανασοπούλου. Είναι αυθεντική φωτογραφία από το Σάο Πάολο, αλλά αν προσέξετε τέτοιες διαφορές, με λίγο καμουφλάζ, θα δείτε και δίπλα μας. Η χλιδή, ο πλούτος, η πολυτέλεια δίπλα στις παράγκες και τα χαμόσπιτα. Δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Ας σταθμίσουμε με ποιους είμαστε, στο πλευρό ποιών θα χρειαστεί να συνταχτούμε και να παλέψουμε... 

 


Μέχρι τις 25 Ιανουρίου 2008 «κλείνει»
η ύλη για τα «Μηνύματα». Βιαστείτε!


Ξανά στο δρόμο για νέο φύλλο στην εφημερίδα «Μηνύματα για όλους»... Ετοιμάζεται να βρεθεί χρόνος για συνάντηση της Συντακτικής Επιτροπής. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τον τόπο και τον χρόνο της συνάντησης, όταν αυτό καταστεί δυνατό.


Για την ώρα να σας ενημερώσουμε πως όσοι από τους φίλους αναγνώστες αυτού του Blog επιθυμούν να γράψουν, παρακαλούμε το κομμάτι τους (200-300 λέξεις σε αρχείο word, μετά φωτογραφία σε αρχείο JEBG, εάν υπάρχουν) μπορεί να σταλεί στο e-mail που βλέπετε επάνω αριστερά εδώ, με την ένδειξη «για την εφημερίδα» έως και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου.


Ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος για την καλύτερη λειτουργικότητα της εφημερίδας. Μην ξεχνάτε πως σ' αυτό το Blog μπορείτε να συνεισφέρετε κι εσείς με υλικό που στέλνετε στο ίδιο e-mail, με την ένδειξη «για το Blog».


Με τη συμμετοχή σας βοηθάτε ουσιαστικά την προσπάθεια που κάνουμε να αναδείξουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν και να διερευνήσουμε λύσεις.


Ξέρουμε ότι μας παρακολουθείτε και είναι ενθαρρυντικό ότι οι επισκέψεις ξεπέρασαν κατά πολύ τις 4.000, όπως βλέπετε κάτω αριστερά στον μετρητή. Το επόμενο βήμα είναι να γράψετε κι εσείς. Πολύ σύντομα θα δείτε δημοσιευμένες τις σκέψεις σας. Δοκιμάστε και θα δείτε...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...