Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

2/10/07

Ο δικός μας ηλεκτρονικός χώρος έκφρασης

Να έχουμε ένα δικό μας ηλεκτρονικό χώρο να εκφραστούμε. Να ένα ακόμα βήμα που κάνουμε από σήμερα. Αμεσο, χωρίς λογοκρισίες και προβλήματα άλλου είδους. Να... απλώσουμε στο φως τις ανησυχίες μας, τους προβληματισμούς μας, τα όνειρά μας... Να κάνουμε γνωστούς τους αγώνες μας. Να σας βάλουμε μέσα στις ανησυχίες μας και να παλέψουμε μαζί για να μην αφήσουμε να πάει τίποτα χαμένο.


Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει μόνο αν το θέλουμε κι εμείς, όταν αποφασίσουμε να... βγάλουμε τις παντόφλες μας και να αποχωριστούμε τη ζεστή θέση στον καναπέ μας απέναντι από την τηλεόραση.


Η ζωή είναι εκεί έξω και μας περιμένει. Δεκάδες άλλοι σαν εμάς, διαφορετικοί στις ιδέες τους ίσως, αλλά με ιδέες, μας περιμένουν να ανταλλάξουμε προβληματισμούς, απόψεις, τρόπους για να ανοίξουμε νέους δρόμους. Και μετά, να είμαστε διαθέσιμοι να βάλουμε ένα χεράκι, για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.


Ζούμε στη Δυτική Αθήνα, στα όρια με το Περιστέρι. Το ποτάμι μόνο μας χωρίζει αλλά μας ενώνουν τόσα άλλα. Πέντε λεπτά από την Ομόνοια και νιώθουμε στο πετσί μας την εγκατάλειψη της κεντρικής εξουσίας και την περιθωριοποίηση του 4ου Διαμερίσματος από το Δήμο Αθηναίων.


Τα προβλήματα πολλά: Έλλειψη πρασίνου, αθλητικών χώρων, σχολεία για τα παιδιά μας, προαστιακός σιδηρόδρομος, κίνδυνος για την υγεία μας από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.


Θα υπομείνουμε την κατάσταση μοιρολατρικά και με σταυρωμένα τα χέρια; Ή θα συμβάλουμε στο να γίνει κάτι και να αλλάξει αυτή η κατάσταση;


Προσθέστε της δικιά σας άποψη. Το δικό σας σχόλιο. Όλα, όσο διαφορετικά κι αν είναι, έχουν μια θέση εδώ. Δώστε ζωή σ' αυτό το καινούριο που ανοίγεται μπροστά μας.


Να δείτε, που τελικά, μπορεί και να μας αρέσει... Ο χρόνος θα δείξει.


Χρησιμοποιήστε το e-mail που βλέπετε στο επάνω αριστερά μέρος του Blog αν είναι μεγάλο το κείμενο ή αφήστε το σχόλιο σας εδώ. Στο τέλος κάθε σημειώματος δεξιά, κάτω, υπάρχει αυτή η δυνατότητα.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...