Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

4/9/12

Όλοι αύριο το απόγευμα στο 7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ, στα Πατήσια

Οι εργαζόμενοι του πρώην 7ου νοσοκομείου ΙΚΑ εδώ και πάνω από ενάμιση χρόνο βρίσκονται μέσα σε ένα συνεχή πόλεμο νεύρων από μεριάς κυβερνήσεων, διοίκησης του Κωνσταντοπούλειου (Αγ. Όλγα) και της Α' ΥΠΕ. Όλοι αυτοί ενωμένοι και ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των εντολών των ΔΝΤ και ΕΕ κάνουν ότι μπορούν για να κλείσουν, ανάμεσα σε άλλα, και το πρώην 7ο νοσοκομείο του ΙΚΑ που μετά τις συγχωνεύσεις διοικείται από το Αγ. Όλγα.
Οι εργαζόμενοι χρειάζονται στήριξη.
Οι πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες αλλά κυρίως οι λαϊκές συνελεύσεις, λαϊκές επιτροπές και πρωτοβουλίες γειτονιών που συμμετείχαν αλληλέγγυα σε αυτόν τον αγώνα μέχρι τώρα χρειάζεται να ξαναβρούν τον κοινό βηματισμό τους με τους εργαζόμενους και να δώσουν από κοινού τη μάχη για τη σωτηρία του νοσοκομείου αλλά και για την διασφάλιση των θέσεων δουλειάς των εργαζομένων.
Να δοθεί ένας αγώνας όχι για την τιμή των όπλων αλλά για την σωτηρία ενός νοσοκομείου που τόσο έχει ανάγκη ο λαός της Αθήνας αλλά και γιατί το κλείσιμό του θα σημάνει την αρχή ενός ντόμινο που θα σαρώσει κι άλλα νοσοκομεία. Να υπερασπιστούν και οι κάτοικοι, ο εργαζόμενος λαός, το δικαίωμά τους στη δωρεάν υγεία, το δικαίωμά τους στη ζωή.
Εργαζόμενοι και κάτοικοι θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του 7ου νοσοκομείου ΙΚΑ, Καυταντζόγλου 11 Πατήσια, την Τετάρτη 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ στις 6 το απόγευμα

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...