Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

31/5/09

Σχολικοί φύλακες στο παρά πέντε των ευρωεκλογών στα δημοτικά σχολεία...

Ο κρατικός αραμπάς,  ενίοτε και χωρίς να χρειαστεί μαστίγιο, τρέχει ασταμάτητα όταν είναι περίοδος εκλογών και ρουσφετιών.

Μια κοινοποίηση με ένδειξη «Κατεπείγον», αλλά κατά τα άλλα με ορίζοντα τριετίας, έφερε τα πάνω κάτω στους σχολικούς φύλακες.

Νύχτα, και σε χρόνο εξπρές  έστειλαν, με το εξπρές του μεσονυχτίου τους φύλακες στα δημοτικά σχολεία, ώστε να είναι εκεί για να πιάσουν δουλειά  πριν ξημερώσει μια καινούργια μέρα.

Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που είχαν  αναλάβει οι της  Δημοτικής Αρχής  ήταν να πάρουν κάποια στιγμή και  φύλακες  στα δημοτικά σχολεία. Είχε δρομολογηθεί η «καινοτομία» να γίνει  το Σεπτέμβριο,  και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έλα όμως που τους πρόκαναν οι Ευρωεκλογές! Και ο δήμαρχος ήθελε – σύμφωνα με πληροφορίες – να είναι κάτι παραπάνω από Εγγλέζος σε αυτά που είχε τάξει!

 Τελικά, τα παπαγαλάκια της διαφήμισης έκαναν καλά που ταξίδεψαν από την Αφρική ως την Ελλάδα, γιατί κι εμείς κατά βάθος μια Αφρικανική χώρα είμαστε, με λευκούς  πολίτες.

Με το χαρτί που εξασφάλισε αποκλειστικά η zougla.gr, γνωστοποιείται ότι από την 1η Ιουνίου 2009 και εφεξής, στα πλαίσια υλοποίησης της υπ’ αριθμόν 1914/08 Πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, «…θα παράσχετε τα  υπηρεσιακά σας καθήκοντα στα σχολεία του δήμου Αθηναίων επί της οδού...».

Άγαλμα οι διευθυντές, που έμειναν με το... χαρτί στο χέρι, και με τους σχολικούς φύλακες  να μην ξέρουν πού να τους βάλουν, καθώς ο σχεδιασμός ήταν ότι θα έπρεπε να  είχαν φύγει από το σπίτι τους και να είχαν φτάσει στα σχολεία που διορίζονταν μαζί με τα πρωτοβρόχια, σαν τα χελιδόνια.

Μέχρι τώρα, οργανικές θέσεις σχολικών φυλάκων  υπήρχαν  μόνο στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ από τώρα και στο εξής, βάσει της παραπάνω Πράξης, δημιουργούνται πλέον ανάλογες θέσεις και στα δημοτικά σχολεία.

Να διοριστούν, αναμφισβήτητα, σε όλους τους τομείς που υπάρχουν ανάγκες,  και μακάρι να γίνονται τέτοιες  κινήσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Οι αποσπάσεις-εξπρές έγιναν – σύμφωνα με πληροφορίες – από το Δήμο Αθηναίων και τον Νικήτα Κακλαμάνη για να στρωθεί με ροδοπέταλα  ο δρόμος των εθνικών εκλογών για το «δεξί χέρι» του Δημάρχου,  τον κ. Χρήστο Τεντόμα. Γιατί των... Δεξιών τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Επόμενο βήμα είναι η ενημέρωση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, για να μάθει και ο λαός ότι σ’ αυτόν τον τόπο γίνονται έργα!

Ώστε να ξέρει ο καθένας μας τι ψηφίζει, και να μην πάει στο βρόντο η ψήφος. Δούναι και λαβείν, για να έχει… νόημα η ζωή μας.

  • Τα στοιχεία είναι παρμένα από τον διαδικτυακό τόπο Zougla



Σχολικοί φύλακες στο παρά πέντε των ευρωεκλογών στα δημοτικά σχολεία…


Ο κρατικός αραμπάς, ενίοτε και χωρίς να χρειαστεί μαστίγιο, τρέχει ασταμάτητα όταν είναι περίοδος εκλογών και ρουσφετιών.
Μια κοινοποίηση με ένδειξη «Κατεπείγον», αλλά κατά τα άλλα με ορίζοντα τριετίας, έφερε τα πάνω κάτω στους σχολικούς φύλακες.

Νύχτα, και σε χρόνο εξπρές έστειλαν, με το εξπρές του μεσονυχτίου τους φύλακες στα δημοτικά σχολεία, ώστε να είναι εκεί για να πιάσουν δουλειά πριν ξημερώσει μια καινούργια μέρα.

Οι υποσχέσεις και οι δεσμεύσεις που είχαν αναλάβει οι της Δημοτικής Αρχής ήταν να πάρουν κάποια στιγμή και φύλακες στα δημοτικά σχολεία. Είχε δρομολογηθεί η «καινοτομία» να γίνει το Σεπτέμβριο, και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έλα όμως που τους πρόκαναν οι Ευρωεκλογές! Και ο δήμαρχος ήθελε – σύμφωνα με πληροφορίες – να είναι κάτι παραπάνω από Εγγλέζος σε αυτά που είχε τάξει!

Τελικά, τα παπαγαλάκια της διαφήμισης έκαναν καλά που ταξίδεψαν από την Αφρική ως την Ελλάδα, γιατί κι εμείς κατά βάθος μια Αφρικανική χώρα είμαστε, με λευκούς πολίτες.

Με το χαρτί που εξασφάλισε αποκλειστικά η zougla.gr, γνωστοποιείται ότι από την 1η Ιουνίου 2009 και εφεξής, στα πλαίσια υλοποίησης της υπ’ αριθμόν 1914/08 Πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, «…θα παράσχετε τα υπηρεσιακά σας καθήκοντα στα σχολεία του δήμου Αθηναίων επί της οδού…».

Άγαλμα οι διευθυντές, που έμειναν με το… χαρτί στο χέρι, και με τους σχολικούς φύλακες να μην ξέρουν πού να τους βάλουν, καθώς ο σχεδιασμός ήταν ότι θα έπρεπε να είχαν φύγει από το σπίτι τους και να είχαν φτάσει στα σχολεία που διορίζονταν μαζί με τα πρωτοβρόχια, σαν τα χελιδόνια.

Μέχρι τώρα, οργανικές θέσεις σχολικών φυλάκων υπήρχαν μόνο στα Γυμνάσια και τα Λύκεια, ενώ από τώρα και στο εξής, βάσει της παραπάνω Πράξης, δημιουργούνται πλέον ανάλογες θέσεις και στα δημοτικά σχολεία.

Να διοριστούν, αναμφισβήτητα, σε όλους τους τομείς που υπάρχουν ανάγκες, και μακάρι να γίνονται τέτοιες κινήσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Οι αποσπάσεις-εξπρές έγιναν – σύμφωνα με πληροφορίες – από το Δήμο Αθηναίων και τον Νικήτα Κακλαμάνη για να στρωθεί με ροδοπέταλα ο δρόμος των εθνικών εκλογών για το «δεξί χέρι» του Δημάρχου, τον κ. Χρήστο Τεντόμα. Γιατί των… Δεξιών τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν.

Επόμενο βήμα είναι η ενημέρωση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, για να μάθει και ο λαός ότι σ’ αυτόν τον τόπο γίνονται έργα!

Ώστε να ξέρει ο καθένας μας τι ψηφίζει, και να μην πάει στο βρόντο η ψήφος. Δούναι και λαβείν, για να έχει… νόημα η ζωή μας.

Τα στοιχεία είναι παρμένα από τον διαδικτυακό τόπο Zougla
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...