Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

25/11/09

Μάζωξη την Παρασκευή για το «Μήνυμα»

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. λέμε να βρεθούμε, όσοι συμμετέχουμε στη Συντακτική Ομάδα του περιοδικού μας «Μήνυμα για όλους» για να κάνουμε μια πρώτη κουβέντα σχετικά με τη θεματολογία του επόμενου φύλλου.
Η διαδικασία είναι ανοιχτή και ο τόπος συνάντησης είναι τα σχολεία 144 - 163 δημοτικά σχολεία. Ο πήχης, μετά την έκδοση και του τελευταίου φύλλου, έχει ανέβει πιο ψηλά. Το περιοδικό μοιράστηκε μέσα στην αίθουσα του 4ου Διαμερίσματος όπου έγινε η δημόσια διαβούλευση για την οικιστική διαμόρφωση - τακτοποίηση της περιοχής από τους κατοίκους της περιοχής Ακαδημίας Πλάτωνα, άρεσε και αρκετοί ήταν εκείνοι που ζήτησαν να μάθουν περισσότερα για μας.
Αυτό από μόνο του και με δεδομένο ότι απουσιάζει κάποια αντίστοιχη εκδοτική προσπάθεια στη γειτονιά δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες και στρώνει το χαλί να... ανοιχτούμε ακόμα περισσότερο στην τοπική κοινωνία και να συμμετέχουμε στις δράσεις της.
Αυτονόητο είναι ότι η πρόσκληση αφορά κάθε ενεργό πολίτη που έχει άποψη για τα κοινά και δεν έχει πρόβλημα να την καταθέσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...