Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

13/12/07

Δυστυχώς η βραδιά ποίησης αναβάλλεται


Δείτε την πρόσκληση για την Μελοποιημένη Ποίηση. Η εκδήλωση αναβάλλεται προσωρινά λόγω ανώτερης βίας,
θα γίνει όμως πολύ σύντομα, σε ημερομηνία που θα σας ενημερώσουμε.

Υπάρχει πιο όμορφο πράγμα
από το να μπορείς να δένεις τη ζωή με τη φαντασία; Να «παντρεύεις» το όνειρο με την πραγματικότητα; Μερικοί τα καταφέρνουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι' αυτό. Ύστερα από την χθεσινή απεργιακή κινητοποίηση στα 144 - 163 σχεδίαζαν να κάνουν το Σάββατο μια εξαιρετική βραδιά. Όταν η ποίηση γίνεται τραγούδι, με Βάρναλη, Ρίτσο, Γκάτσο, Σεφέρη, Ελύτη, Λειβαδίτη, Καββαδία.


Γιατί όπως λένε και οι διοργανωτές στην πρόσκληση που βλέπετε πιο πάνω, "φτιαγμένη με στοχασμό και συναίσθημα, με λογισμό και μ' όνειρο, η Ποίηση μας ανταμείβει ηθικά: βαθαίνει την ανθρωπιά μας!"


Δυστυχώς για λόγους υγείας της δασκάλας που είχε την έμπνευση και ήταν η ψυχή αυτής της όμορφης εκδήλωσης δεν θα γίνει αυτό το Σάββατο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Όμως όλοι υπόσχονται πως η δουλειά των παιδιών θα αναδειχθεί μέσα σε χρόνο που θα είναι εφικτός για όλους.


Οι ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση είναι δίπλα στην κ. Μαρίνα. Η σκέψη μας είναι κοντά της, δύναμη βοήθειας για να γυρίσει γρήγορα κοντά μας.


Και φυσικά θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα από αυτό το blog.






alt : http://www.youtube.com/v/P1WQ3sO5F7Y

Να ένα βίντεο από το μπλόγκ μας στην απεργιακή συγκέντρωση.


«Έπεσε» το ερείπιο δίπλα στο 50 Λύκειο!

Το ερείπιο δίπλα στο 50 Λύκειο είναι παρελθόν!
Με τον αγώνα των παιδιών και το δικό μας καταφέραμε να κινητοποιήσουμε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και σήμερα το πρωί οι μπουλντόζες του αντιδήμαρχου κ. Ακριτίδη γκρέμισαν το επικίνδυνο κτίριο το οποίο είχαμε καταγγείλει επανειλημμένα.

Υπενθυμίζουμε ότι για το θέμα είχαμε προσφύγει με έγγραφά μας τόσο στο Διαμερισματικό Συμβούλιο του 4ου, όσο και στο κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο.

Υποσχόμαστε και... πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την επιχείρηση κατεδάφισης, τις επόμενες μέρες.

Κρατάμε δύο σημαντικά πράγματα: Οι αγώνες μας έχουν επιτυχία όταν οι στόχοι είναι σταθεροί και όχι αποσπασματικοί και το πιο ουσιαστικό είναι ο χώρος να δοθεί για πράσινο και παιδική χαρά, όπως ζητούσαμε. Θα είμαστε εκεί, δίπλα στους μαθητές του 50, να διασφαλίσουμε και τη συνέχεια...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...