Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

6/4/11

16 μέρες κατάληψη στο δημαρχείο Αθήνας

2500 συμβασιούχοι απολύονται από το δήμο Αθήνας. Απέναντί τους έχουν την κυβέρνηση και τη πλειοψηφία του δήμου. Υπερασπίζονται το δικαίωμα στη δουλειά, στη ζωή. Τη Δευτέρα διαδήλωσαν στο δημαρχείο της Λιοσίων και ο Καμίνης όχι μόνο δεν τους δέχτηκε αλλά τους κάλεσε να επιστρέψουν στη δουλειά επικαλούμενος τα προβλήματα που δημιουργούνται, όπως π.χ. στους παιδικούς σταθμούς. Άραγε αν απολυθούν τότε τι θα λέει; Ότι φταίνε αυτοί που απολύθηκαν και όχι η πολιτική που υποστηρίζει και εφαρμόζει με εντολή της κυβέρνησης;
 Εχθές το μεσημέρι, διαδήλωσαν μαζικά, σχεδόν όλοι, στο υπουργείο Εσωτερικών και τους αντιμετώπισαν με τα ΜΑΤ. Το βράδυ πραγματοποίησαν συναυλία. Και ο αγώνας τους συνεχίζεται. Σε μια περίοδο που η επίθεση των ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ και των εντολοδόχων τους που λέγονται ελληνική κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στα δικαιώματα και τη ζωή των εργαζομένων αυτοί καταλαβαίνουν ότι ο μόνος τρόπος είναι η αντίσταση και ο αγώνας. Οι φωτογραφίες είναι από τη χθεσινοβραδυνή συναυλία.

Η ΣΥΧΩΝΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Στάση Εργασίας
Το Δ.Σ της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής κηρύσσει 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη 7/4/2011 (11:00 – 14:00 για τον πρωινό κύκλο και 14:00 – 17.00 για τον απογευματινό) στις σχολικές μονάδες του Περιστερίου (Γυμνάσια, Λύκεια, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ), προκειμένου οι συνάδελφοι να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7/4/2011 στις 12:00μμ στο Υπουργείο Παιδείας (Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι), που διοργανώνουν το ΔΣ της ΕΛΜΕ και το Συντονιστικό φορέων Περιστερίου.
Ενάντια στις συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων στο Περιστέρι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...