Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

14/3/08

Πολύ θετική η ημερίδα για τον προαστιακό

 

Κάποιοι από μας είχαν τις ενστάσεις τους πόσο τελικά βοηθούν οι ημερίδες στην καλύτερη κατανόηση των προβλημάτων και στην περαιτέρω προώθηση λύσεων. Και ο προαστιακός σιδηρόδρομος είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα . Μην κοιτάτε που σταμάτησαν τα έργα που θα χώριζαν στα δύο τα Σεπόλια με απόφαση του ΣτΕ. Πάντα θα βρίσκουν τρόπους να ξεγλιστρούν και να τους βρίσκουμε μπροστά μας.


Αρνητικό σημείο ότι πέρα από τους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αθηναίων κανείς από τη συμπολίτευση δεν ήταν εκεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων να υπερασπιστεί της θέση του Δήμου.


Αναλυτικό ρεπορτάζ και εκτιμήσεις από τους παριστάμενους μαζί με φωτογραφικό υλικό σε λίγο...
 

Συντακτική Επιτροπή, σήμερα στις 8 μ.μ.


Δραστήριοι εκεί στο περιοδικό μας «Μήνυμα για όλους». Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το καινούριο φύλλο και σήμερα Παρασκευή το βράδυ, στις οκτώ (8), μαζευόμαστε στα 144 -163 για να σχεδιάσουμε το επόμενο φύλλο.


Έτσι είναι, οι καλοί προγραμματισμοί βοηθούν για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από πλευράς εμφάνισης και περιεχομένου.


Η Συντακτική Επιτροπή είναι ανοιχτή για κάθε φίλο, γονιό ή κάτοικο της περιοχής που έχει τις αγωνίες με μας και θεωρεί ότι με την κουβέντα θα συνεισφέρει να κάνουμε ακόμα καλύτερο το περιοδικό μας.


Μην απορείτε που δεν έχουμε ακόμα σε μορφή PDF το τελευταίο φύλλο της εφημερίδα μας. Σε λίγο θα το δείτε. Μόλις μας το στείλει η Γιώτα θα το ανεβάσουμε στο Blog.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...