Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

2/1/08

Θεέ μου τι χρήση των κινητών είναι αυτή;


Τα κινητά τηλέφωνα επέλεξαν και φέτος οι Έλληνες για να στείλουν τις ευχές τους στη διάρκεια των εορτών σε αγαπημένα και φιλικά πρόσωπα. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, φέτος τόσο τα μηνύματα όσο και οι κλήσεις από τα κινητά παρουσίασαν σημαντική αύξηση, σε σχέση με πέρυσι.
Συγκεκριμένα η Cosmote ανακοίνωσε ότι στο διάστημα από 24 Δεκεμβρίου, έως και την πρώτη Ιανουαρίου εστάλησαν περίπου 87 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα, αυξημένα κατά 30% σε σχέση με πέρυσι. Στο ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκαν από το δίκτυό της 390 εκατ. κλήσεις, ενώ διεκπεραιώθηκαν 474 εκατ. λεπτά ομιλίας, 40% περισσότερα από πέρυσι.
Στη Vodafone, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρίας, στο διάστημα από 24 Δεκεμβρίου, έως και την πρώτη Ιανουαρίου εστάλησαν περίπου 87 εκατομμύρια μηνύματα, παρουσιάζοντας αύξηση 5% σε σχέση με πέρυσι, ενώ μονάχα την πρώτη ώρα του 2008 πραγματοποιήθηκαν 4,5 εκατομμύρια κλήσεις φωνής.
Στη Wind εστάλησαν 81,6 εκατομμύρια γραπτά μηνύματα, αυξημένα, σύμφωνα με την εταιρία, κατά 79% σε σχέση με πέρυσι. Την ημέρα της πρωτοχρονιάς εστάλησαν 17,56 εκατομμύρια μηνύματα. Επίσης στις 3 πρώτες ώρες του νέου έτους πραγματοποιήθηκαν από το δίκτυό της 4,2 εκατομμύρια κλήσεις φωνής.
Μήπως φταίμε κι εμείς για την τόση χρήση των κινητών μας;

Christmas.xls
Δείτε μια άλλη άποψη για τα Χριστούγεννα μέσα από ένα πολύ όμορφο πάουερ πόιντ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...