Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

12/10/08

Μια τελευταία ματιά στην ύλη της εφημερίδας μας "Μήνυμα για όλους"

Σάββατο μεσημεράκι, ξανά στα 144-163, να συνεχίσουμε τη συζήτηση που αφήσαμε χθες στη μέση για την εφημερίδα. Η μέρα είναι καλοκαιρινή. Έχει τη ψυχρούλα του φθινοπώρου αλλά το προαύλιο είναι όλο ζωή από τις δραστηριότητες των Συλλόγων Γονέων. Τα παιδιά παίζουν, γελούν. Το οξυγόνο τους για τη ζωή είναι εκεί...


Η Συντακτική Επιτροπή διευρύνεται. Βλέπουμε νέους ανθρώπους και χαιρόμαστε για την παρουσία τους. Παρών ο προηγούμενος διευθυντής του Ολοήμερου που βγήκε στη σύνταξη και θεωρεί ότι πρέπει να συνδράμει κι αυτός στην προσπάθεια που γίνεται εδώ, όπως και η δασκάλα η Μαρίνα που πέρσι έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη με αξιοπρέπεια και βγήκε νικήτρια.


Συζητάμε για το εξώφυλλο. Υπάρχουν και νέες προτάσεις πάνω σ’ αυτό που έχτε δει ήδη από αυτό το Blog. Είναι γόνιμες και προσθέτουν στην κουβέντα για το καλύτερο αποτέλεσμα.


Ύστερα είδαμε και τα άρθρα στις εσωτερικές σελίδες. Προσεγμένα κείμενα και μέσα στην επικαιρότητα. Όσο μπορεί δηλαδή να είναι στην επικαιρότητα μια έκδοση που καλύπτει όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε.


Ξανά συζήτηση για το οικόπεδο που σχεδιάζει να χτίσει το διοικητήριό της η Νομαρχία Αθηνών. Η άποψη είναι ότι πρέπει να προβληθεί καλύτερα γι’ αυτό και θα πάει οπισθόφυλλο.


Αλλά βασικό σημείο είναι ο Προαστιακός και οι εξελίξεις πάνω στο θέμα. Ο Δημήτρη Νέζης ανέπτυξε το σκεπτικό του. Συμπλήρωσε και ο Παναγιώτης Κεφαλινός. Μας πήρε πολύ χρόνο στην κουβέντα για το πώς θα ολοκληρωθεί το κομμάτι που θα μπει στην εφημερίδα, αλλά και πια θα είναι η θέση μας πάνω σ’ αυτό το ζήτημα.


Μια γόνιμη συνεργασία ολοκληρώθηκε εκεί γύρω στις 2 το μεσημέρι…





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...