Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

17/2/11

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ 7ο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΚΑ
ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Κινητοποιήσεις με τη μορφή των στάσεων εργασίας ξεκινούν από αύριο Παρασκευή 18/2 οι εργαζόμενοι του 7ου Θεραπευτηρίου του ΙΚΑ. Αφορμή για το ξεκίνημα των κινητοποιήσεων είναι η μη πληρωμή των δεδουλευμένων υπερωριών και εφημεριών τους από το Νοέμβρη.
Η μη πληρωμή τους οφείλεται, σύμφωνα με την επίσημη εξήγηση, στην …ξαφνική ένταξη των εργαζομένων του ΙΚΑ στο ενιαίο σύστημα πληρωμών του δημοσίου από την οποία είχαν εξαιρεθεί το προηγούμενο καλοκαίρι.
Στην ουσία αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μιας και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε μια κατάσταση αβεβαιότητας μαζί και οργής αφού με το νομοσχέδιο περί υγείας τους ανακοινώθηκε ότι εντάσσονται στο ΕΣΥ και ότι το νοσοκομείο συγχωνεύεται με το Αγία Όλγα της Ν. Ιωνίας, κάτι που φημολογούταν από καιρό αλλά τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης στο χώρο φρόντιζαν να τους καθησυχάζουν, αλλάζοντας παράλληλα και τις κατακτημένες εργασιακές τους σχέσεις αλλά και τις μισθολογικές τους απολαβές, προς το χειρότερο βέβαια. Ενόψει μάλιστα του Ενιαίου Μισθολογίου του δημοσίου τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...