Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

5/9/08

Σήμερα στις 8 μ.μ. η πρώτη συνάντηση

Την πρώτη μετα-καλοκαιρινή συνάντηση θα έχουμε σήμερα στις 8 μ.μ. στα 144-163 δημοτικά σχολεία Αθήνας όσοι συμμετέχουμε στη Συντακτική Ομάδα που έχει την ευθύνη έκδοσης της εφημερίδας «Μήνυμα για όλους».
Η συνάντηση γίνεται, όπως έγραφε και ο Δ. Καττής στο SMS που μας έστειλε στα κινητά μας τηλέφωνα, από την περασμένη Τρίτη πριν ακόμα ανοίξουν επίσημα τα σχολεία για τη φετινή σχολική χρονιά για να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα το υπό έκδοση φύλλο.
Όπως έχουμε πει κι άλλη φορά η διαδικασία δεν είναι κλειστή. Καθένας ενεργός πολίτης από τα σχολεία ή τη γειτονιά που ενδιαφέρεται για τα κοινά μπορεί να έρθει να την παρακολουθήσει και φυσικά να γράψει.
Εδώ δεν υπάρχουν αυθεντίες. Ούτε ειδικοί. Πολίτες της γειτονιάς είμαστε που ζούμε την καθημερινότητα και την καταγράφουμε προκειμένου να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους να σηκωθούν από την πολυθρόνα τους ή τον καναπέ τους σπιτιού τους και να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους για να διεκδικήσουμε λύσεις για τα προβλήματα που μας ταλανίζουν.
Η σημερινή συνάντηση θα είναι πιο χαλαρή. Από καλοκαίρι ερχόμαστε. Ευκαιρία να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να καθορίσουμε τη δράση μας για την καινούργια χρονιά. Έτσι κι αλλιώς από φέτος διευρύνεται η δράση μας και σε άλλα σχολεία...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...