Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

4/5/10

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Συντονιστικό Ωρομίσθιων Εκπαιδευτικών Από την παρέμβασή μας στη ΝΕΤ, 3/5/2010

Μετά από δημόσιο κάλεσμα του Συντονιστικού Ωρομίσθιων και της ΠΕΑΕ, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στο στούντιο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, λίγο μετά τις 21.00 με σκοπό την παρουσία στον τηλεοπτικό μονόλογο της Υπουργού Παιδείας Α. Διαμαντοπούλου.
Η υπουργός, δείχνοντας πόσο σέβεται τον διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα, και ειδικά με εκείνους τους εκπαιδευτικούς που τους καταδικάζει στην ανεργία και την απόλυση με το πολυνομοσχέδιο που καταθέτει, έβαλε μια διμοιρία ΜΑΤ να φράξουν την είσοδο του στούντιο όπου μέσα έβγαζε ένα ακόμη διάγγελμα - οχετό συκοφαντίας ενάντια στους εργαζόμενους εκπαιδευτικούς.
Τα ΜΑΤ επιτέθηκαν άγρια στους εκπαιδευτικούς προστατεύοντας το όραμα της υπουργού για το "νέο σχολείο", την "αξιοκρατία" και την "αναβάθμιση".
Αν και η κα Διαμαντοπούλου φρόντισε να γυρίσει την εκπομπή σε μαγνητοσκόπηση, τελικά δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει το διάγγελμά της. Έφυγε από το στούντιο υπό τις αποδοκιμασίες των χτυπημένων -από τους πραίτορές της- εκπαιδευτικούς.
Οι εκπαιδευτικοί μπήκαν στο στούντιο των ειδήσεων την ώρα που η δημοσιογράφος Μ. Χούκλη εκφωνούσε τις ειδήσεις. Το πρόγραμμα διακόπηκε από τη διοίκηση παίζοντας για μια περίπου ώρα κονσέρβα ντοκιμαντέρ.

Απεργούμε



MIA ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 10:30.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...