Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

13/11/07

Απαράδεκτη αντιμετώπιση στο Δημοτικό Συμβούλιο


Αυτό είναι το ερείπιο που ζητάνε οι κάτοικοι να γκρεμιστεί και να γίνει Παιδική Χαρά.
 

Τα παιδιά τελικά δεν τα κατάφεραν να έρθουν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας χθες το μεσημέρι, στη Αθηνάς, όπως είχαν προγραμματίσει. Το 50 Λύκειο χθες μπήκε για μάθημα «κόβοντας» μια κατάληψη δύο εβδομάδων και φαίνεται ότι η λειτουργία Συντονιστικού στα Σεπόλια παρουσιάζει αδυναμίες.


Ήμασταν όμως πέντε έξι άτομα εκεί. Η Δημήτρης είχε φέρει ενημερωτικά έντυπα και φωτογραφίες για να δουν οι δημοτικοί σύμβουλοι το πρόβλημα και να πάρουν θέση.


Σκέτη απογοήτευση. Ο Λάμπρου, από τη Συμπαράταξη, έθεσε κατ' αρχήν το θέμα. Στη συνέχεια επανήλθε ο Αναγνωστόπουλος από το ΠΑΣΟΚ για να το επαναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά. Και λοιπόν;


Δεν πα να έλεγαν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης πως "είναι εδώ κάτοικοι που θέλουν να τοποθετηθούν πάνω στο πρόβλημα" με το ερείπιο στο 50. κανενός το αυτί δεν ίδρωσε από την συμπολίτευση. Ήταν μάλιστα τόσο προκλητικός ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Ακριτίδης που είπε μπροστά μας, ότι αυτός και οι υπηρεσίες του Δήμου προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση.


Σόου η κ. Καραγιάννη, πρόεδρος του 4ου Διαμερίσματος, δεν υπερασπίστηκε καθόλου την ομόφωνη απόφαση του Διαμέρισματος, αλλά είπε ότι χθες μπήκαν συνεργεία του Δήμου να το... καθαρίσουν. Λες και αυτό ζητάνε οι κάτοικοι.


Να το γκρεμίσουν θέλουν το ερείπιο και να φτιάξουν στη θέση του λίγο πράσινο και μια Παιδική Χαρά να παίζουν τα παιδιά...



Αλλλη μια όψη του εγκαταλειμμένου κτιρίο που αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών. Από αυτές που μοίρασε ο Δημήτρης στου δημοτικούς συμβούλους για να λάβουν γνώση του προβλήματος.


Το έγγραφο που μοιράστηκε μέσα στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας. Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι "δεν ήξερε".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...