Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

18/2/08

Δεν έχει σήμερα σχολείο λόγω του χιονιά


Μη στενοχωρηθείτε σήμερα
που λόγω της κακοκαιρίας θα παραμείνουν κλειστά όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης της Νομαρχίας Αθηνών, Πειραιά και της Ανατολικής Αττικής


Με απόφαση του Νομάρχη Αθηνών κ. Γιάννη Σγουρό, μετά από εισήγηση των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια -της περιοχής ευθύνης της Νομαρχίας Αθηνών- θα παραμείνουν κλειστά για την Δευτέρα 18.02.08.
Ο Νομάρχης Αθηνών κ. Γιάννης Σγουρός δήλωσε πως η απόφαση αυτή κρίνεται αναγκαία μετά το κύμα ψύχους που έχει πλήξει όλους τους Δήμους της Νομαρχίας Αθηνών προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια των μαθητών από τυχόν ατυχήματα και πιθανόν προβλήματα, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.
Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που περιγράφονται στην απόφαση βρίσκονται στους 48 Δήμους που ανήκουν στην χωρική αρμοδιότητα της Νομαρχίας Αθηνών:
Αγ.Αναργύρων, Αγ.Βαρβάρας, Αγ.Δημητρίου, Αγ.Παρασκευής, Αθηναίων, Αιγάλεω, Αλίμου, Αμαρουσίου, Αργυρουπόλεως, Βριλησσίων, Βύρωνος, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Δάφνης, Ελληνικού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Ηρακλείου, Ιλίου, Καισαριανής , Καλλιθέας, Καματερού, Κηφισιάς, Λυκοβρύσεως, Μελισσίων, Μεταμορφώσεως, Μοσχάτου, Ν.Ερυθραίας, Ν.Ιωνίας, Ν.Σμύρνης, Ν.Φιλαδέλφειας, Ν.Χαλκηδόνας, Ν.Ψυχικό, Παπάγου, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πεύκης, Π.Φαλήρου, Ταύρου, Υμηττού, Φιλοθέης, Χαϊδαρίου, Χαλανδρίου, Χολαργού, Ψυχικού, Εκάλης, Νέας Πεντέλης, Πεντέλης.

Η κακοκαιρία συνεχίζεται...
 
Μπορεί η κακοκαιρία να συνεχίζεται, αλλά αν λόγω έλλειψεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς δεν πάτε στη δουλειά σας...

...Τότε παίξτε χιονοπόλεμο με τα παιδιά

Είναι μια καλή ευκαιρία... Και είναι ένας από τους ευχάριστους πολέμους, χωρίς... θύματα.

Δείτε αυτό το pps με τις μεγάλες αλήθειες
xeri-xeri.pps



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...