Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

6/6/08

Η Γιορτή Αποχαιρετισμού στα 146 – 62 Δημοτικά


Οι γονείς παρακολουθούν την εκδήλωση των δύο Συλλόγων, του 146 και του 62.


Τα παιδιά του Χορευτικού έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους...



Το ίδιο υπέροχα και τα παιδιά του Θεατρικού.


Οσο για τα παιδιά με τα μπουζούκια έδωσαν ένα λαϊκό χρώμα στην έκδήλωση

Ήταν ένα υπέροχο βράδυ χθες
στα 146 - 62, στη Γιορτή Αποχαιρετισμού. Τα παιδιά άψογα στους ρόλους τους .Και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, μόνο έτσι θα μπορούσε να έχει αυτή τη μεγάλη επιτυχία.


Τα παιδιά του Θεατρικού ήταν καταπληκτικά στο «Όνειρο του Σκιάχτρου» του Ευγένιου Τριβιζά κι εδώ, «μπήκαν» ομορφα και τα παιδιά της Δημοσιογραφικής Ομάδας, εξίσου καλό το χορευτικό που είχε ετοιμάσει η Στ' τάξη, οι παραδοσιακοί χοροί από τις δύο Χορευτικές Ομάδες ξεσήκωσαν τον κόσμο και οι μαθητές της Στ' τάξης του 146 με τα μπουζούκια του Βαγγέλη Τουρλάκη και του Γιάννη Σγούρου έδωσαν ένα όμορφο λαϊκό χρώμα γειτονιάς στη γιορτή.


Στο «Διάλογο» ο Άγγελος Χονδρορίζος, ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, ευχαρίστησε αυτούς που έδωσαν κομμάτια από την ψυχή τους για να υπάρχει αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.


Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα προσωπικό μεγάλο ευχαριστώ σε όσους γνώρισα και βρέθηκα μαζί τους, όλα αυτά τα χρόνια και για τις μεγάλες στιγμές που έζησα μαζί τους σ' αυτό το σχολείο.


Του χρόνου, υποχρεωτικά, κάποιοι από εμάς θα φύγουν από το Δημοτικό για το Γυμνάσιο, να ξέρουν όμως οι καινούριοι που θα πλαισιώσουν το Δ.Σ. ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...