Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

3/12/10

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

A4 SKOYPIDIA ΝΕΟ

Αμετανόητος!
Ομέρ Πριόνης και για τους παιδικούς σταθμούς!

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
Τα ...μισά από αυτά που γράφει η σημερινή Ελευθεροτυπία να είναι αλήθεια δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του απερχόμενου δημάρχου και της παράταξής του! Ξεκάθαρα και φανατικά αντιλαϊκοί και υπερόπτες απέναντι στους δημότες που υποτίθεται ότι εξυπηρετούσαν ως πλειοψηφία και εξακολουθούν ως μειοψηφία! Δεν τους κατηγορούμε για κάτι, δεν είχαμε ποτέ την αυταπάτη ότι νοιαζόντουσαν για τα προβλήματα του λαού, άλλα πράγματα τους απασχολούσαν. Τα γήπεδα των ΠΑΕ, τα εμπορικά κέντρα των διάφορων μεγαλοεργολάβων, τα ιδωτικά υπόγεια γκαράζ, οι βιτρίνες και τα λούσα στο κέντρο της πόλης, που τώρα σκυλοβρωμάει επικίνδυνα και ούτε που νοιάζονται,  και το κυνήγι μεταναστών είναι κάποια από τα ζητήματα που τα έδωσαν όλα για όλα.
Η αδιαφορία έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμη και δημοτική σύμβουλος της παράταξής τους αγανάκτησε! Προφανώς υπάρχουν και οι φιλότιμοι σε αυτό το χώρο αλλά αυτό δεν τους απαλλάσει από την ευθύνη στήριξης της συγκεκριμένης πολιτικής.
Αναδημοσιεύουμε λοιπόν το άρθρο της Ελευθεροτυπίας και (ξανα)βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!!

Ομέρ Πριόνης και για τους παιδικούς

Του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σεμινάριο για το πώς οδηγούνται στην πολιτική και οικονομική χρεοκοπία οι δήμοι θα μπορούσε να είναι η χθεσινή τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αθήνας με δήμαρχο τον Νικήτα Κακλαμάνη.
Δεν ήταν μόνο η ενημέρωση πως ο δήμος έχει ενταλματοποιημένες οφειλές σε διάφορους πιστωτές-προμηθευτές συνολικού ύψους 36,2 εκατ. ευρώ. Ούτε πως από το τελευταίο συναφθέν δάνειο 20 εκατ. (σε σύνολο δανείων 223 εκατ.) η Τράπεζα Πειραιώς θα δώσει στον δήμο μόνο τα 10,5 εκατ., επειδή τα υπόλοιπα είναι οφειλές προς εκείνη. Ούτε καν ότι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και άλλους τομείς δεν γνωρίζουν πλέον πότε θα πληρωθούν δεδουλευμένα (νυκτερινά, κυριακάτικα κ.λπ.) και υπερωρίες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...