Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

14/10/08

O Αντίλογος για μια... κεραία WI FI





Πήραμε στο e-mail μας το παρακάτω κείμενο και το δημοσιεύουμε όπως έχουμε υποχρέωση. Δυστυχώς δεν έχει υπογραφή κι αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα. Ελπίζουμε .ομως ότι ο αποστολέας από το  θα επικοινωνήσει μαζί μας και θα μας δώσει τα στοιχεία και ντοκουμέντα που επικαλείται:

Σεβόμενος την ορμή σας και την επιθυμία σας για ενημέρωση, καθώς ο λόγος των blogs είναι αυτός, θα ήθελα να σας επισημάνω τα εξής:

Στις 12/10/08 είδα στην είσοδο της πολυκατοικίας (ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ 11) όπου είμαι  ιδιοκτήτης και διαμένω για περισσότερο από 10 χρόνια, τα ενημερωτικά φυλλάδια για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας οι οποίες υπάρχουν στην περιοχή μας.
Με έκπληξή μου διαπίστωσα ότι αναφέρεται στο φυλλάδιο και η πολυκατοικία η οποία
διαμένω!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω, καθώς θίγομαι προσωπικά, ότι τα εν λόγω δορυφορικά πιάτα δεν είναι κεραίες κινητής τηλεφωνίας αλλά πιάτα τα οποία χρησιμοποιούντε για την  διασύνδεση με το ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (www.awmn.net), και αποκαλούνται κεραίες WI FI (wireless fidelity) όρος ο οποίος έχει επικρατήσει για τις διασυνδέσεις τοπικών δικτύων μικρής εμβέλειας μεταξύ ηλεκτρονικών υπολογιστών!!!

Τα εν λόγω δορυφορικά πιάτα ουδεμία σχέση έχουν με κεραίες κινητής τηλεφωνίας και απορώ πως δεν μπορείτε να τα ξεχωρίσετε καθώς είναι πιάτα δορυφορικά όπως αυτά που θα βάζατε για να πιάνετε δορυφορικά κανάλια!!!

Καλό θα ήταν στο μέλλον για να αποφεύγοντε παρεξηγήσεις και διαμάχες, να ελέγχετε τις καταγγελίες σας πρώτα και μετά να προσθέτετε διευθύνσεις με πολυκατοικίες στις οποίες δεν υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Η πράξη της καταγγελίας που ΙΣΩΣ έγινε ήταν μια πράξη τελείως απαράδεκτη με σκοπό την συκοφάντησή μου από την καταγγέλουσα καθώς ΙΣΩΣ  δεν έχει άλλο τρόπο να υπερασπιστεί ότι τα συγκεκριμένα πιάτα είναι παράνομα όπως ισχυρίζεται.

Σας παρακαλώ όπως αποκαταστήσετε το λάθος που έχετε κάνει εσείς και η συντακτική σας ομάδα, καθώς θίγομαι προσωπικά.

Θα επικοινωνήσω το συντομότερο δυνατόν μαζί σας για να παραδώσω σε εσάς, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων της περιοχής μας και σε όποιον πολίτη έχει την παραμικρή αμφιβολία για την βασιμότητα των όσων γράφω, τις μετρήσεις και γνωματεύσεις τις ΕΕΤΤ, της πολεοδομίας καί της ΔΕΗ  καθώς και όλες τις ένορκες καταθέσεις,που αποδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα πιάτα ΔΕΝ είναι κεραίες κινητής τηλεφωνίας και  ΔΕΝ είναι παράνομα!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...