Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

22/4/10

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

Από τον Παρατηρητή:

Στις 27 Μάη συνεχίζεται (σ.τ.Μ. ξεκίνησε στις 14 Οκτώβρη του '09, διεκόπει όμως γιατί δεν τους "έβγαινε" το κατηγορητήριο και με την δικαιολογία ότι έλειπε βασικός μάρτυρας, του οποίου την παρουσία αρχικά το δικαστήριο δεν έκρινε ως απαραίτητη) η δίκη των οχτώ κατοίκων που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για την πλήρη υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών σε όλον τους τον άξονα κι όχι μόνο σε ένα τμήμα του, στην περιοχή του κέντρου των Αγίων Αναργύρων.
Αυτοί που έπρεπε να δικάζονται είναι οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που από κοινού σχεδίασαν, εγκαινίασαν, υλοποίησαν το έργο και αρνήθηκαν τη λύση της πλήρους υπογειοποίησης, οι Δήμαρχοι που στήριξαν τον τρόπο εκτέλεσης του έργου και η ΕΡΓΟΣΕ με τις ανάδοχες εταιρείες που το υλοποιούν.
Οι κάτοικοι των δήμων Αγίων Αναργύρων και Αχαρνών δικάζονται γιατί αντιστάθηκαν σ’ αυτό το περιβαλλοντικό έγκλημα και διεκδίκησαν το αυτονόητο, το δικαίωμα για μια ανθρώπινη ζωή σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον.
Στα πρόσωπά τους δικαζόμαστε όλοι εμείς που διεκδικούμε μια άλλη ποιότητα ζωής.
Απαιτούμε την πλήρη αθώωσή τους.

Συλλογή υπογραφών για τους 8 κατοίκους των Αγίων Αναργύρων που δικάζονται για τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις για την υπογειοποίηση των σιδηροδρομικών γραμμών.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...