Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

3/12/07

Δύο χιλιάδες και... «χτυπήματα»


Το ξεκίνημά μας πριν δύο μήνες. Κανείς δεν περίμενε πως σε τόσο λίγο χρόνο θα είχαμε τόσες πολλές επισκέψεις...

Εδώ και ένα μήνα που βάλαμε ένα μετρητή στο blog μας, διαπιστώσαμε με έκπληξη, ότι τον επισκέφθηκαν περισσότεροι από 2.000 αναγνώστες για να διαβάσουν τα σχόλια μας (2.134 ήταν την ώρα που ανεβάζαμε αυτό το σχόλιο). Δύο χιλιάδες «χτυπήματα» που δείχνουν ότι ο κόσμος μας «διψά» για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Το blog μας «Μηνύματα από τη Δυτική Αθήνα» λειτουργεί συμπληρωματικά, όχι ανταγωνιστικά προς την εφημερίδα "Μήνυμα για όλους". Έρχεται να προσθέσει σε ειδήσεις, σε δράσεις, σε φωτογραφίες, βίντεο ή άλλα αρχεία. Μπορείς μέσα από το blog να... διαβάσεις ολόκληρη την εφημερίδα μας όπως ακριβώς είναι τυπωμένη. Μόνο η αίσθηση του χαρτιού λείπει.

Αξίζει τον κόπο μια περιήγηση στο διαδικτιακό μας χώρο. Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής χρειάζεται και μια σύνδεση, αν είναι ADSL τόσο το καλύτερο για να «κατεβάζει» γρήγορα τα αρχεία. Αλλά και μια απλή σύνδεση στο internet είναι αρκετή για να πάρετε μια γεύση.

Με ημερομηνίες και τίτλους θα βρείτε την ειδησεογραφία των ημερών. Αν πάλι σας ενδιαφέρουν μπορείτε να βρείτε προηγούμενα σημειώματα στις ενότητες «Δράσεις», «Εφημερίδα», «Ερευνα», «Αγώνες», «Επαίδευση», «Εργασιακά», «Καθημερινότητα», «Ξενοφοβία» και φυσικά θα βρείτε ένα «Καλωσόρισμα» που εξηγεί την ανάγκη να στήσουμε αυτό το blog επικοινωνίας και προβληματισμού.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εδώ, σ' αυτό το χώρο μπορείτε να προσθέσετε κι εσείς την άποψη σας, τη γνώμη σας φτάνει να σχολιάσετε τα περιεχόμενα ή να προσθέσετε τη δική σας είδηση στέλνοντας της απλά με e-mail στο nikosth2004@yahoo.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...