Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

13/4/08

Κάτι σπουδαίο γίνεται στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης


Το ενημερωτικό φυλλάδιο των παιδιών. "Χτυπήστε" πάνω στη φωτογραφία να δείτε και τη διαδικτυακή ενημέρωσή τους.


Να και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Απριλίου στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης...
 

Πήγαμε το περασμένο Σαββατοβραδο, με αφορμή μια θεατρική παράσταση, τον «Αραβοισραηλινό τσελεμεντέ» και γνωρίσαμε τη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης και τους ανθρώπους της.


Είναι ένας δημοτικός χώρος που τον χρησιμοποιεί κατά βάση η «Ανοιχτή Πόλη» (μετά το 10% του Τσίπρα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το επιδιώξαμε και το πήραμε, μου είπαν...)


Στο κεντρικό σημείο της Κυψέλης, στη Φωκίωνος Νέγρη, δίπλα σε πολλά άλλα μαγαζιά, μια όαση δημιουργίας για τους κατοίκους της περιοχής.


Γνωριστήκαμε. Αλλάξαμε τηλέφωνα. Δραστηριοποιούνται κι αυτοί για τις κεραίες. Ζήτησαν να μάθουν για την εμπειρία μας. Θα ξαναβρεθούμε. «Ζηλέψαμε» με ότι έχουν στη διάθεσή τους για τις δράσεις τους, ένα εκπληκτικό χώρο, την παλιά αγορά της Κυψέλης.


«Ζηλέψανε» με ότι έχουμε κάνει όλο αυτό τον καιρό... Μπορούμε να συνεργαστούμε. Να ανταλλάξουμε ιδέες. Βγάζουν κι ένα ενημερωτικό τετρασέλιδο φυλλάδιο. Μας το έδωσαν. Του δώσαμε της διεύθυνση αυτού του Blog . Θα ξαναβρεθούμε. Δεν μπορεί... Ο κόσμος είναι μικρός. Σίγουρα θα ξαναβρεθούμε...


Σημείωση: Τα θεατρικό έργο «Ο Αραβοισραηλινός τσελεμεντές» παίζεται και αυτό το Σαββατο - Κυριακο -Δεύτερο 19-21/4. Αξίζει να πάτε να το δείτε. Πάρτε και τα παιδιά σας μαζί. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Μόνο το πρόγραμμα κοστίζει 10 ευρώ. Και το αυτοσχέδιο μπάρ μέσα στην αγορά έχει τα πάντα σε πολύ φιλικές τιμές. Αλλά φροντίστε 8.30 μ.μ. να είστε εκεί...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...