Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

13/5/08

Αποκαθήλωση της αλήθειας και όχι κεραιών από Κακλαμάνη και "δημοσιογράφους"

 

Την περασμένη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας συζητήθηκε το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντός ημερήσιας διάταξης.


Το θέμα αυτό είχε ζητηθεί πολλές φορές να συζητηθεί από αντιπολιτευόμενες παρατάξεις, αλλά ο Κακλαμάνης δεν το έφερνε για κουβέντα. Έτσι μαζεύτηκαν οι απαραίτητες υπογραφές (2/5) από την μειοψηφία για να εξαναγκαστεί να το βάλει στην ημερήσια διάταξη. Και πάλι όμως το καθυστερούσε. Τελικά το έφερε χτες.


Γιατί το καθυστερούσε;


Πολύ απλά γιατί αφού δεν μπορούσε να το αποφύγει ήθελε να το στρέψει υπέρ του. Πως; Περιμένοντας να γίνει ένας διαγωνισμός για να επιλεγεί συνεργείο κατεδάφισης κεραίας, ώστε να ανακοινώσει ότι θα ρίξει μερικές. Έτσι εκμεταλλεύτηκε την κουβέντα που δεν ήθελε, για να ανακοινώσει στον τύπο ότι θα ρίξει μία κεραία και ότι καλεί τις εταιρίες να προσφύγουν σε ένδικα μέσα εντός τριών ημερών για άλλες 7 κεραίες που κανονικά θα μπορούσε να τις ρίξει και αυτές άμεσα, όπως άλλωστε υποστήριξαν και παρατάξεις της μειοψηφίας. Όμως και αυτή την ύστατη στιγμή ο «γιατρός» Κακλαμάνης προσπαθεί να σώσει τις 7 παράνομες κεραίες. Άλλωστε αυτά με τις τελεσιδικίες που πρέπει να περιμένει είναι φούμαρα αφού οι κεραίες που δεν έχουν πολεοδομική άδεια είναι πάρα πολλές στην Αθήνα και θα μπορούσε να τις κατεβάσει ανά πάσα στιγμή. Και εντέλει τι νόημα έχουν οι νόμοι και το συνταγματικά κατοχυρωμένο ύψιστο αγαθό της δημόσιας υγείας, όταν μια κεραία μπορεί να εκπέμπει παράνομα για 10 χρόνια μέχρι να τελεσιδικήσει στο συμβούλιο της επικρατείας;


Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...