Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

28/5/10

KI AΛΛΗ ΑΝΑΒΟΛΗ!!!

Παρατείνεται η «κατάσταση ομηρίας» μέχρι την Τετάρτη, 23 Μάρτη 2011, ημερομηνία που ορίστηκε η δίκη των 8 κατοίκων των Αγ. Αναργύρων και του Μενιδίου που δικάζονται γιατί ήταν μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την υπογειοποίηση των γραμμών του προαστιακού.
Αυτή την φορά η αναβολή έγινε λόγω ωραρίου.
Να σημειωθεί ότι, εκτός του ότι το δικαστήριο σταμάτησε για ολιγόωρο διάλειμμα, μεσολάβησε και η εκκένωση του κτηρίου λόγω τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας.

Συντακτική Επιτροπή στο «Μήνυμα»



Απόψε στις 8 μ.μ. μαζευόμαστε στα 144 – 163 δημοτικά σχολεία όλοι και συμμετέχουμε στη συντακτική ομάδα των «Μηνυμάτων για όλους» για να διερευνήσουμε αν μπορούμε να βγάλουμε ένα, το τελευταίο πριν το φετινό καλοκαίρι μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα σχολεία κλείσουν.

Θα’ ναι μια κουβέντα παραγωγική και καλό είναι να είμαστε εκεί και να συμβάλουμε με τις απόψεις μας στην κουβέντα.

Φυσικά, όπως πάντα, η διαδικασία είναι ανοιχτή και ο καθένας που νομίζει ότι έχει να προσφέρει κάτι στην συζήτηση είναι καλοδεχούμενος. Έτσι κι αλλιώς το κλίμα είναι καλό και η κουβέντα βοηθάει.

Το’ χουμε δει άλλωστε από πολλές πλευρές. Αυτή η κοινωνική συναναστροφή και δράση βοηθάει ιδιαίτερα κι εμάς και τους άλλους γιατί «μοιραζόμαστε» προβληματισμούς, αγωνίες και ανησυχίες.

Έχουμε καιρό μπροστά μας να χαλαρώσουμε το καλοκαίρι. Για την ώρα ας ανασκουμπωθούμε και ας δουλέψουμε…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...