Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

18/1/08

Συνάντηση για την εφημερίδα «Μήνυμα για όλους»

Βρεθήκαμε την Παρασκευή το βράδυ στα 144 - 163 Δημοτικά στη συνάντηση της Συντακτικής Επιτροπής. Αν και έλλειπαν αρκετοί κάναμε μια σοβαρή συζήτηση γύρω από τα θέματα που πρέπει να μας απασχολήσουν στο προσεχές φύλλο. Θεωρήσαμε σκόπιμο να πάμε μια βδομάδα πίσω το κλείσιμο της ύλης. Έτσι αντί για τις 25 Ιανουρίου, έχουμε νέα ημερομηνία. 1 - 2 /2/2008.


Ξεχωρίσαμε από τη θεματολογία: Ένα κομμάτι για τα προβλήματα γραφειοκρατίας που αντιμετωπίζουμε στα 146 - 62 Δημοτικά σχετικά με την έναρξη των δραστηριοτήτων. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το έγγραφο των δύο διευθυντριών και το περσινό έγγραφο της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας που μας δίνει το Ο.Κ. να ξεκινήσουμε... δυο βδομάδες πριν ολοκληρωθεί η σχολική χρονιά.


Να καταγράψουμε προσωπικές μαρτυρίες γύρω από το ασφαλιστικό. Να οργανώσουμε συγκέντρωση - συζήτηση γύρω στις 4- 9 /2/2008, λίγο πριν τη νέα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.


Να δώσουμε μια διάσταση στην κίνηση ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και στη συγκέντρωση που έγινε πρόσφατα στα Θυμαράκια. Να γράψουμε για τη Ζαχοπουλιάδα πιάνοντας το θέμα από τελείως άλλη πλευρά, πέρα από αυτή τη ρόζ διάσταση που του δίνουν καθημερινά οι εφημερίδες και τα ΜΜΕ.


Επόμενο ραντεβού, με τις τακτικές στήλες και τα θέματα που συζητήσαμε γραμμένα την ερχόμενη Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008, ώρα 7.30 το απόγευμα στο ίδιο πάντα μέρος. Τα 144-163 Δημοτικά Σχολεία.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...