Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

15/3/08

Ετοιμάζουμε την καινούρια εφημερίδα


Μόλις που πρόλαβε να μοιραστεί
η εφημερίδα μας «Μήνυμα για όλους» και η Συντακτική Επιτροπή μαζεύτηκε για να κουβεντιάσει την ύλη που θα περιέχει το επόμενο φύλλο το οποίο προσανατολιζόμαστε να βγάλουμε πριν από το Πάσχα. Σε μια τέτοια περίπτωση οριακές ημερομηνίες για όσους έχουν κείμενα να καταθέσουν είναι μέχρι την Τρίτη 1 Απρίλη.
Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Χρειάζεται και μια τεχνική επεξεργασία μέχρι να τυπωθεί και να προλάβει να μοιραστεί πριν τις πασχαλινές διακοπές των παιδιών...
Από τα θέματα που κουβεντιάσαμε:
- Έχει ετοιμάσει ο Νίκος ο Σοφιανός ένα πολύ καλό θέμα για την Πρωτομαγιά με την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή και τον ξεσηκωμό των φοιτητών , το Μάη του '68.
- Για τον προαστιακό έχουν γίνει πολλά ατυχήματα στις διαβάσεις από πεζούς που προσπαθούν να περάσουν Αιτία; Μια από αυτές η συχνότητα των δρομολογίων.
- Κάλυψη φωτογραφική των εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου στα σχολεία μας.
- Ασφαλιστικό: Τι αλλάζει με το νέο νομοσχέδιο.
- Καθημερινότητα.
- Συζητήσαμε ακόμα την περίπτωση να οργανώσουμε μια εκδήλωση εκεί κατά το Μάη, όπως αυτή για το Ασφαλιστικό με θέμα την Παιδεία. Υπάρχει ένα εκπληκτικό βίντεο με μια ιστορική αναδρομή στους πρωτοπόρους εκπαιδευτικούς που άνοιξαν νέους δρόμους με προσωπικό κόστος. Ωραίο θα είναι. Αρκεί πέρα από τα οπτικοακουστικά μέσα να δοθεί χρόνος και στους γονείς ή όσους θέλουν να εκφραστούν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...