Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

7/4/10

Αντίσταση στα σχέδια των πουλημένων!

Τώρα που η σκιά του ΔΝΤ πλανιέται πάνω από τη χώρα και ο υπο κηδεμονία πρωθυπουργός προσπαθεί να μας πείσει για τις “επιτυχίες” του, καλό είναι να είμαστε ενήμεροι για αυτά που από καιρό στήνονται και πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία…

Ο Παπανδρέου βγήκε μετά τη σύνοδο της μαφίας των Βρυξελλών και, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας παρουσίασε ως επιτυχία την τριπλή κηδεμονία της χώρας. Ένιωσε περήφανος που τα αντικοινωνικά του μέτρα έγιναν αποδεκτά και από τις Βρυξέλλες και από το ΔΝΤ!!!

Άλλωστε, αν δεν είναι μωρός (μόνο ένας μωρός πρωθυπουργός μπορεί να κομπάζει για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας…) είναι σίγουρα διαπλεκόμενος και υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα αφεντικά του. Και επειδή δεν εποτελεί και παράδειγμα γρήγορης σκέψης (δεν θα τον λέγαμε και “ατσίδα”!) κάνει ό,τι ακριβώς του έχουν υπαγορεύσει… κοινώς ακολουθεί πιστά τις εντολές!

Ο Γιωργάκης λοιπόν, μέσα από τις επαναλαμβανόμενες μπαρούφες και αοριστολογίες που μάς είπε… είπε και κάτι πολύ επικίνδυνο που στήνεται και που δείχνει ότι η ΕΕ, νιώθοντας να τρίζουν τα θεμέλιά της, προσπαθεί να κινηθεί πολύ γρήγορα στο τελικό της στάδιο που είναι αυτό του ολοκληρωτισμού. Αν θα το πετύχει, εξαρτάται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό από τους ίδιους τους λαούς της Ευρώπης και πόσο γρήγορα θα αντιληφθούν αλλά και θα αντιδράσουν στο σχεδιασμό…

Η ΕΕ έχει πλέον ξεγυμνωθεί και οι σχεδιασμοί της υλοποιούνται απροκάλυπτα! Ως μοχλός της παγκοσμιοποίησης (ποτέ δεν ήταν “Ευρώπη των λαών”) όλη της η ύπαρξη στηρίζεται στην επιβολή μίας κάστας πάνω στους λαούς της. Με σκληρά μέτρα, με παρακολούθηση των πολιτών, με αστυνομοκρατία (πάντα για το καλό μας!!!), με έλεγχο της οικονομίας και της παραγωγής και με τη διάλυση του εθνικού πλούτου κάθε χώρας… Ο εθνικός πλούτος ανήκει στον εκάστοτε λαό και όχι στους ηγετίσκους που υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα… Όταν ο κόσμος ξυπνήσει από το λήθαργό του και την αποβλάκωση, θα καταλάβει πώς παίζεται το παιχνίδι σε βάρος του.

Ένα παιχνίδι που παίχτηκε και πάνω στις πλάτες του λαού της Αργεντινής (και όχι μόνο) και θα έπρεπε να είναι μάθημα για όλους μας. Αυτό το ίδιο παιχνίδι έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν και στην Ελλάδα, με τις πουλημένες ηγεσίες που σταδιακά και μεθοδικά ξεπουλάνε το δημόσιο πλούτο, αλλά τώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή. Ή ο λαός θα ξυπνήσει και θα τους πάρει με τις πέτρες… ή θα οδηγηθεί στην απόλυτη καταστροφή του…

Ο μεγαλύτερος προδότης πάντα βρίσκεται “εντός των τειχών” ! Ο Παπανδρέου βγήκε περιχαρής να μας πει ότι πρέπει να γίνει κεντρική οικονομική διακυβέρνηση των Βρυξελλών (“δώστε μου την οικονομιά ενός κράτους και μπορώ να ελέγχω τα πάντα” είχε πει κάποιος αμερικανός τραπεζίτης, που τώρα μου διαφεύγει το όνομά του, από τους οπαδούς και λάτρεις της παγκοσμιοποίησης…) και επίσης μας ανακοίνωσε ότι θα βγάλει τις υποδομές της χώρας (ό,τι απέμεινε) στο σφυρί! (Το είπε κεκαλυμένα φυσικά, θα φέρει επενδυτές από όλο τον κόσμο είπε…)

Δείτε λοιπόν τα δύο βίντεο (ελληνικοί υπότιτλοι) μέρος από το ντοκυμαντέρ του Fer. Solanas για το πώς κατέρρευσε η Αργεντινή) και δείτε πώς ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία!
Δείτε τις μεθοδεύσεις και φυσικά την εμπλοκή πολιτικών, τραπεζιτών, πολυεθνικών και μία τυφλής και κουφής δικαιοσύνης! Με την αρωγή αρχισυνδικαλιστών και ΜΜΕ!!! Αν βλέποντάς το δε δείτε να εκτυλίσσονται μπροστά σας πολλά από όσα έχουν ήδη γίνει εδώ και όσα έρχονται… φοβάμαι ότι δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας!!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...