Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

24/9/09

Καρποφόροι οι αγώνες των κατοίκων


Δεν πρόκειται καθόλου για μια απλή υπόθεση. Όλη την περασμένη χρονιά οι κάτοικοι της Ακαδημίας Πλάτωνα μέσα από την Επιτροπή που έφτιαξαν και πάλεψαν για να μη χτιστεί το… τερατούργημα που προορίζονταν για διοικητήριο της Νομαρχίας Αθηνών, σχεδόν μέσα στο αρχαιολογικό πάρκο.
Πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν «έλα μωρέ τώρα, εμείς θα αλλάξουμε την κατάσταση;» και συνέχισαν να απολαμβάνουν τη μαλακή τους πολυθρόνα με τις παντοφλίτσες τους.
Όμως ο αγώνας συνεχίστηκε σε πολλά επίπεδα και ιδού τα πρώτα αποτελέσματα. Το έργο σταματάει οριστικά και η Νομαρχία Αθηνών θα πάει το διοικητήριό της στο κέντρο της Αθήνας, στη Διπλάρειο σχολή.
Δε μένει παρά ο νομάρχης κ. Σγουρός να τιμήσει το λόγο του και να αποδεσμεύσει το οικόπεδο στην Ευκλείδου και Αίμμωνος για να χτιστεί εκεί από τον ΟΣΚ το νηπιαγωγείο που θα δώσει πνοή στην περιοχή.
Αυτό για να δούμε ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η επιμονή και σταθερότητα στη διεκδίκηση του στόχου φέρνει πάντα αποτελέσματα. Φυσικά κανείς δεν εφησυχάζει. Η Επιτροπή Κατοίκων Ακαδημίας Πλάτωνα παρακολουθεί από κοντά το θέμα και είναι έτοιμη να επέμβει δραστικά, αν χρειαστεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...