Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

9/3/08

Στους δρόμους για κοινωνική δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια

Η κατάθεση του νέου νομοσχεδίου για την κοινωνική ασφάλιση, ως προς το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, αλλά κυρίως ως προς το περιεχόμενο του, συνιστά επί της ουσίας κοινοβουλευτική εκτροπή.
Η κυβέρνηση υποθηκεύει την κοινωνική ασφάλιση βάζοντας στο στόχαστρο για άλλη μια φορά τους νέους, τις γυναίκες και τους εργαζόμενους στα βαρέα και ανθυγιεινά.
Όλοι εμείς που από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε με ευθύνη απέναντι στο πρόβλημα και συμμετέιχαμε ενςεργλά στις απεργιακές συγκεντρώσεις τόσο του περασμένου Δεκεμβριου, όσο και του Φεβρουαρία θα ξαναμπούμε στη μάχη για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, μαζί με όλες και όλους τους εργαζόμενους, μαζί με όλους εκείνους τους πολίτες που συνεχίζουν να πιστεύουν στη νίκη του αγώνα για τα αυτονόητα δικαιώματα μας. Με τη δύναμη του δίκιου μας, όπως έγινε και με το άρθρο 16, έτσι και σήμερα η κυβέρνηση θα μας βρει στους δρόμους. Πιστεύουμε πως θα βγούμε νικητές στον αγώνα για την κοινωνική δικαιοσύνη, την κοινωνική αξιοπρέπεια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...