Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

12/6/08

Μελοποιημένη ποίηση, προσέγγιση στον Πολιτισμό


Στα 163 και 62 δημοτικά την Τετάρτη 11/6 έχουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που, αν έχετε χρόνο αξίζει να πάτε να τις παρακολουθήσετε.
Η πρώτη που ξεκινά στις 7 μ.μ. είναι η αποχαιρετιστήρια βραδιά του 62 δημοτικού με υπέροχες κλασικές μουσικές γαι το περιβάλλον.
Η δεύτερη είναι μια βραδιά μελοποιημένης ποίησης. Μια εκδήλωση που ήταν να γίνει πριν λίγο καιρό και μετά λόγοι υγείας της δασκάλας της Στ' τάξης Μαρίνας Πανάγου, τους ανάγκασαν να την αναβάλλουν προσωρινά. Και νά που ήρθε η ώρα να την κάνουν. Υπέροχα ποιήματα των Ελύτη, Βάρναλη, Καβάφη, Ρίτσο, Λειβαδίτη και Γκατσο, απαγγελίες των παιδιών της Στ τάξης του 163 και θαυμάσια ποιοτική μουσική.
Η εκδήλωση ξεκινά στις 8.30 άρα ένας που θέλει και έχει χρόνο μπορεί να πάει και στις δύο. Ας πάμε να τραγουδήσουμε και να αποχαιρετίσουμε τη σχολική χρονιά που φεύγει την Παρασκευή.

Ξεκίνησαν τα έργα για τον Προαστιακό

Προσοχή! Οι εταιρείες ξεκίνησαν τα έργα για τον Προαστιακό σήμερα! Όλοι Κωνσταντινουπόλεως και Μαρώνειας σήμερα στις 6,30 Να μην αφήσουμε να γίνει το τερατούργημα!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...