Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

4/1/09

Να αποχωρήσουν τώρα οι κατακτητές σιωνιστές απο τη Λωρίδα της Γάζας

Ολοι στην πορεία διαμαρτυρίας για την εισβολή στη Γάζα Κυριακή 4/1, 6.00 μ.μ., Πλατεία Ελευθερίας


Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη οι πορείες αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό και καταδίκης της γενοκτονίας από τους Ισραηλινούς, στην Ελλάδα και σ' όλο το κόσμο, ξεκίνησε η χερσαία εισβολή στη Γάζα. Με τις πλάτες των ΗΠΑ φυσικά αλλά και της Ε.Ε., που χαρακτήρισαν την εισβολή ...αμυντική! Απ' ότι λένε τα διενή πρακτορεία ο Ισραηλινός στρατός κατευθήνεται προς προσφυγικούς καταυλισμούς αλλά έχει ήδη και πολλές απώλειες. Κάτι που έμμεσα αναγκάστηκε να παραδεχτεί και ο πρωθυπουργός τους προετοιμάζοντας τους ισραηλινούς για μεγάλες απώλειες.
Στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη χθες διαδήλωσαν αρκετές χιλιάδες κόσμου, πολλοί περισσότεροι από τις 2000 και 1000 αντίστοιχα που έλεγαν τα κανάλια. Η πορεία στο τέλος χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ.
Χρειάζεται να εντείνουμε τον αγώνα μας. Την αλληλεγγύη προς τον Παλαιστινιακό λαό και την αντίστασή του.

" Αυτό που γίνεται αυτές τις ώρες στην Γάζα αποτελεί έγκλημα κατά όλης της ανθρωπότητας. Στόχο έχει να υποτάξει την Παλαιστινιακή Αντίσταση και να οδηγήσει τον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης να δεχθεί  να συμφωνίες που θα υπαγορεύσουν οι ιμπεριαλιστές για ένα κράτος-φάντασμα, ένα κράτος-μπατουστάν με διαρκή κηδεμονία και έλεγχο.  Αν πέσει η αντίσταση στην Γάζα αυτό θα αποτελέσει σοβαρή  ήττα για όλους τους αραβικούς λαούς αλλά και όλους τους λαούς που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό. Θα ανοίξει ο δρόμος για νέες επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών στον Λίβανο και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.  Γι αυτό η Αντίσταση στην Γάζα μας αφορά όλους και άμεσα, αφορά και το ελληνικό αντί-ιμπεριαλιστικό κίνημα, τους εργαζόμενους και την νεολαία που παλεύουν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επεμβάσεις."
"
Να βγούμε μαζικά στους δρόμους και να καταδικάσουμε τη δολοφονική δράση των ισραηλινών σιωνιστών. Να καταδικάσουμε με τον πιο καθαρό τρόπο τους ιμπεριαλιστές πάτρωνές τους, που χρόνια τώρα οπλίζουν και στηρίζουν τη δολοφονική δράση των σιωνιστών, καθώς και την κάλυψη που παρέχει η κυβέρνηση της χώρας μας στους ισραηλινούς φονιάδες"
"
Αν πέσει η αντίσταση στην Γάζα αυτό θα αποτελέσει σοβαρή  ήττα για όλους τους αραβικούς λαούς αλλά και όλους τους λαούς που αντιστέκονται στον ιμπεριαλισμό. Θα ανοίξει ο δρόμος για νέες επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών στον Λίβανο και σε άλλες περιοχές της Μέσης Ανατολής.  Γι αυτό η Αντίσταση στην Γάζα μας αφορά όλους και άμεσα, αφορά και το ελληνικό αντί-ιμπεριαλιστικό κίνημα, τους εργαζόμενους και την νεολαία που παλεύουν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τις επεμβάσεις."
Γι' αυτό αύριο να ανταποκριθούμε ακόμη περισσότεροι στα καλέσματα για συγκεντρώσεις, να καταδικάσουμε τους σιωνιστές, τον ιμπεριαλισμό και όλους όσους τους στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...