Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

22/10/09

Η ΛΕΥΚΙΜΜΗ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ - ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.

Από ΧΥΤΑ ΛΕYΚΙΜΜΗΣ:

Στις 12 Νοεμβρίου 2009 ξεκινούν οι δίκες ενάντια στους αγωνιστές Λευκιμμιώτες που πάλεψαν και παλεύουν για την μη κατασκευή και λειτουργία του παράνομου ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.

Μη μπορώντας με άλλο τρόπο η Ελληνική Πολιτεία να κάμψει το ηθικό των Λευκιμμιωτών, που εδώ και δύο χρόνια αγωνίζονται για να σώσουν τον τόπο τους, τους σύρει τώρα στις αίθουσες των δικαστηρίων με βαριές και κατασκευασμένες κατηγορίες.
Οι Λευκιμμιώτες είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το δίκαιο αγώνα τους μέχρι την τελική δικαίωση.

Το ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ ζητά τη συμπαράσταση όλων των οικολογικών οργανώσεων, φορέων, σωματείων και συλλόγων καθώς και όλων των κινημάτων που παλεύουν για τον ίδιο σκοπό να συμπαρασταθούν στις δίκες του Λευκιμμιώτικου Λαού.
Στις 12 Νοεμβρίου σας καλούμε όλους μπροστά από τα δικαστήρια της Κέρκυρας για να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στη κρατική βία και καταστολή.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ!!!!!!

όλοι οι Λευκιμμιώτες αγωνιστές κατά του ΧΥΤΑ και μη, οι εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι κομμάτων, οι δημοκράτες όλου του νησιού να παραστούν στις δίκες και να ενισχύσουν με τη παρουσία τους τους ΠΟΛΙΤΙΚΑ διωκόμενους συνδημότες μας, για να αποτρέψουν τις άδικες κατηγορίες εις βάρος τους που στην ουσία είναι κατηγορίες εναντίον όλων όσων αντιστεκόμαστε και αγωνιζόμαστε για το περιβάλλον και τη ποιότητα της ζωής μας και του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...