Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

14/1/10

Συγκέντρωση εκδήλωση αλληλεγγύης στο εργοστάσιο της ELITE


Δυναμώνει η αλληλεγγύη απέναντι στον αγώνα των εργαζομένων της ELITE. Ήδη από τις πρώτες μας εξορμήσεις, σαν Επιτροπή Αλληλεγγύης στη γειτονιά φαίνεται ότι ο κόσμος είναι θετικός απέναντι στον αγώνα που διεξάγουν. Κατά τη διάρκεια του μοιράσματος της προκύρηξης στο σταθμό του μετρό όταν άκουγαν ότι πρόκειται για την ELITE όλοι σταμάταγαν, έπαιρναν τη προκύρηξη και κάποιοι ρώταγαν για το τι γίνεται, εκφράζοντας εκτός από τη συμπαράστασή τους και τις δικές τους ανησυχίες για το μέλλον που μας ετοιμάζουν οι κυβερνώντες.
Χρειάζεται λοιπόν ένταση των προσπαθειών αναδεικνύοντας ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σ' ένα χώρο δουλειάς αποτελεί πρόβλημα για όλους τους εργαζόμενους, ως μέρος της αντεργατικής επίθεσης που δέχονται όλοι οι εγαζόμενοι.
Ιδιαίτερα και μετά την τελευταία εξέλιξη όπου το υπουργείο Εργασίας ανέβαλε τη χθεσινή προγραμματισμένη συνάντηση, ζητώντας δια στόματος του γραμματέα του υπουργείου από τους εργαζόμενους το άνοιγμα των αποθηκών για να κινηθεί το εμπόρευμα.
Αυτό εξόργισε ακόμη περισσότερο τους εργαζόμενους που δήλωσαν ανυποχώρητοι στις απαιτήσεις τους και επαναπρογραμμάτισαν τη πορεία τους προς το υπουργείο Εργασίας για σήμερα στις 8:30 το πρωί ξεκινώντας από το εργοστάσιο.
Στη κατεύθυνση της αλληλεγγύης, με πρωτοβουλία της ΟΕΚΙΔΕ, του κλαδικού συνδικάτου της Αθήνας και της εργοστασιακής επιτροπής εργαζομένων της ELITE, θα πραγματοποιηθεί στις 6 μ.μ., στο χώρο του εργοστασίου της «ELITE» (Πτολεμαίου 8, Κολωνός) εκδήλωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους που βρίσκονται από τις 10 Δεκέμβρη σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...