Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων κατοίκων και συλλόγων του 4ου διαμερίσματος Αθήνας.
To mail μας:nikosth2004@yahoo.gr
Το ιστολόγιο του περιοδικού "Μήνυμα για όλους", κατοίκων στα Σεπόλια.
(To ποτάμι στο φόντο ΔΕΝ είναι ο Κηφισσός! Δυστυχώς! Θα μπορούσε όμως να ξαναγίνει έτσι!)

15/1/09

Αυτό το Σάββατο βγάζουμε και πάλι τα θρανία μας στο δρόμο… Στο ΜΕΤΡΟ των Σεπολίων


Αγαπητοί γονείς, αυτό το Σάββατο συγκεντρωνόμαστε στο σταθμό του μετρό στα Σεπόλια και βγάζουμε για άλλη μια φορά θρανία μας στο δρόμο. Σας καλούμε στην ημέρα δράσης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ο Αριστοτέλης» .

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΣΕΠΟΛΙΑ ΩΡΑ 11.30-13.30

Θα είμαστε όλοι εκεί:

Για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και συντονίζουμε τη δράση μας ενάντια στην κρατική βία που δολοφονεί μαθητές, επιτρέπει σε εργοδότες τραμπούκους να κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε συνδικαλιστές, δημιουργεί καθεστώς τρόμου και σταδιακά αποδυναμώνει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα.

Να δηλώνουμε την αντίθεσή μας στο έγκλημα που διαπράττεται στη Γάζα και σε όσους το στηρίζουν (Η.Π.Α., Ε.Ε.). Είναι απαραίτητο να δείξουμε έμπρακτα τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και να απαιτήσουμε την παύση των βομβαρδισμών και των χερσαίων επιχειρήσεων καθώς και του αποκλεισμού της Γάζας.

Να ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια στην πολιτική που καθηλώνει τους μισθούς μας, με τη χρόνια λιτότητα, που ευνοεί την ακρίβεια και την ασυδοσία των τραπεζιτών. Να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση του κεφαλαίου και των τραπεζών.

Να συμπορευτούμε για την υπεράσπιση της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας και ενός σχολείου που θα ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες των παιδιών μας και της κοινωνίας.

Για να προβάλλουμε τα αιτήματά μας με μικροφωνική στους άλλους εργαζόμενους, να τους μοιράζουμε υλικό, Όλοι μαζί να ετοιμάσουμε πανό για να τα αναρτήσουμε στα σχολεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...